Barn og unge i Torshov og Lilleborg menighet

Her finner du en oversikt over alle aktiviteter for barn og unge i Torshov og Lilleborg menighet.

Kilde: Pixabay, Feeloona

Det skjer mye for barn og unge i Torshov og Lilleborg menighet. Gjennom hele året har vi babysang, barnesang, søndagsskole, familiespeider, tårnagentklubb, åpent hus for tweens, Ten Sing og ledertreningskurs.

I tillegg inviterer vi de ulike årskullene til en samling en gang i året. Der er tema og opplegg tilpasset aldersgruppen. Dette kan være sauekonsert for toåringer, fireårsklubb eller overnatting i kirka for 10- og 11-åringer.

Torshov og Lilleborg menighet driver trosopplæring for alle barn mellom 0 og 18 år. Det vil si at vi har forpliktet oss til at barn og unge i vår menighet skal få oppleve kirken og kirkens fortellinger gjennom arrangementer tilpasset deres alder. 

Er barnet ditt døpt, blir det automatisk invitert til det som skjer i Torshov kirke dersom dere bor i Torshov og Lilleborg sokn (det har ikke noe å si hvor barnet er døpt, det hører til den menigheten det bor i).

Dere er selvsagt velkomne til å delta selv om barnet ikke er døpt. Alle er velkomne til Torshov kirke! 

Dersom barnet ditt ikke er døpt, men du likevel ønsker invitasjoner, kan du registrere deg som trosopplæringsabonnentkirken.no/minside

Har du spørsmål, ta kontakt med trosopplæringsleder Karen.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"