Aktiviteter for barn 10-12 år

Chili-klubb, medvirkning, overnatting i kirka og spennende diskusjoner.

Aktiviteter for barn 10-12 år

Barn mellom 10 og 12 inviteres til arrangement der de selv kan være med og sette preg på kirken.

Vi inviterer til ministrantkurs, bibelkurs og overnatting i kirka.

Ministranter er medhjelpere i gudstjenesten. Kirken er for alle, og alle får være med. For mange er det meningsfullt å ha en oppgave når de er i kirken. Velkommen til å delta! Tidligere har vi hatt tekstleserkurs for tweens, dette er utvidet til et ministrantkurs. Ta kontakt dersom du har et barn som er nysgjerrig på dette!

LysVåken er overnatting i kirken natt til første søndag i advent, som gjerne kalles kirkens nyttårsaften. Å overnatte i kirkerommet er helt spesielt, og å vekkes av Kristians orgelspill er en sjeldent fin opplevelse. På LysVåken spiser vi god mat sammen, spiller spill (vi har ping pong og foosball - og bandrom), leker, diskuterer, utfordres av bibelhistorier og lærer mye om Gud - og kanskje også om oss selv? LysVåken har vært veldig populært, på det meste har nærmere 30 barn overnattet i Torshov kirke.

Etter LysVåken ønskes barna tilbake til Chili, en slags klubb der de kan komme og spise varm mat, henge, leke og samles til Gautes hjørne - samt utfordres av en chili challenge - om de vil. Chili arrangeres en fredag i måneden etter skoletid (klokken 14-16).

Vi deler også ut Lukasevangeliet (lettlestvarianten) til 11-åringer i februar. Her har vi et lynkurs i hva man kan bruke boka til mens vi spiser kake, drikker kakao og har kahoot. 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"