Aktiviteter for barn 3-6 år

Verden er spennende, og Gud er spennende.

En perle blir en bønn. Gul: For alt jeg vil takke for. Foto: Kristin Frøsland

Barna mellom tre og seks år inviteres til å være med og utforske kirken. Vi ønsker at barna skal få oppleve at det er deres kirke, at de kan påvirke, og, ikke minst, at de hører til.

Treåringene inviteres til God natt-konsert og interaktiv helligtrekongerfest, fireåringene til spennende klubbsamlinger der vi prøver å finne ut av hvem Gud er, femåringene til bursdagsselskap for kirken (pinsefest), og seksåringene til førskolesamling om våren og skolestartmesse dagen før den store dagen.

Men vi har også faste aktiviteter for barn i førskolealder:

Annenhver onsdag er det barnesang i Torshov kirke.

Hver søndag er det søndagsskole i Torshov kirke, så sant det ikke er gudstjeneste for små og store eller ferie/høytider. Søndagsskolen er for alle barn. NB: I 2023 mangler vi ledere, og søndagsskolen er satt på pause inntil dette er på plass.

Og cirka en søndag i måneden er det familiespeiding etter gudstjenestetid. Turene er av akkurat passelig lengde for familier med barn i førskolealder. Dessuten kan man ta ulike speidermerker på de forskjellige turene. Det er spennende!

Trygghet er viktig når vi samler barna i kirken, derfor vil vi gjerne at en foresatt eller en annen person som står barna nær er med dem på samlingene. Da vet dere hva som skjer, og kanskje oppdager den voksne kirkerommet på en helt ny måte sammen med barna. For barna spør, og vi som jobber i kirken forsøker å svare så godt vi kan. På alt barna spør om. Og det er lov å spørre om alt - men noen venter kanskje med spørsmålene til de kommer hjem. 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"