Søndagsskole

For tiden mangler vi søndagsskoleledere, det er derfor ikke søndagsskole lenger i Torshov kirke. Ta kontakt om du har lyst til å være med og starte den opp!

Noas ark. Hjemmelaget.

I snart 20 år har vi hatt søndagsskole hver søndag i Torshov og Lilleborg menighet. Koronaperioden har virket hardt inn på dette arbeidet, og nå står vi uten nok ledere til at vi klarer å gjennomføre søndagsskolen.

Vil du være med og bygge den opp igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med sokneprest Hanne Kleveland dersom du er interessert! Lederne jobber i team på to, og vi som er ansatte i kirken bistår med opplegg og materiell. Vandelsattest er påkrevd.

***

Hver søndag klokken 11 er det søndagsskole i Torshov kirke - hvis det ikke er gudstjeneste for små og store eller ferie.

På søndagsskolen synger vi, hører en bibelfortelling, leker, ber, snakker om gud, tegner, undrer oss og har det fint sammen. Noen ganger lager vi små skuespill, andre ganger bruker vi flanellograftavla. Alt kan skje!

Søndagsskolen drives av frivillige, og vi har plass til flere ledere. Ta gjerne kontakt om dette er noe du kunne tenke deg! 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"