Toårsklubb med sauesanking

På sauejakt i kirkerommet.

Hvilens vann. Foto: Kristin Frøsland

Hver høst inviterer vi alle toåringer til samlinger i kirken. Der leter vi etter sauen som ble borte. Hvor kan den ha blitt av?

På samlingene får barn og voksne oppleve kirkerommet på en litt annen måte enn vi kanskje er vant til. Vi forteller om sauen som ble borte - og jammen finnes det ikke både sauer, ulver og gjetere som passer på bak orgelet i kirka også! Så er det letetid. Sammen skal vi finne sauene som er blitt borte, og når vi finner dem, blir det fest og sauekonsert!

Kirkerommet er stort og annerledes og har god plass til utforsking og utfoldelse. Under konserten studerer vi glassmaleriet sammen, vi synger og kryper gjennom tunneler og over fjell for å berge alle sauene. Sauen barnet finner, får det beholde. Det er oppdraget: Å passe på og å ta vare på, slik vi selv blir passet på. For det er det toårssamlingen handler om: Trygghet, at Gud passer på oss og aldri glemmer oss.

Samlingen varer en drøy halvtime, og på vei ut blir det bok&bolle.

Invitasjon går til alle 2-åringer som er medlem av Den norske kirke. Er ditt barn ikke døpt, men du likevel ønsker å bli invitert til det som skjer i kirken, ta kontakt!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"