Babysang

Hver torsdag er det babysang i Torshov kirke. Til babysang kreves ingen skjønnsang, bare en kjent, trygg stemme. Vi serverer kaffe og te etter sangstunden, ta gjerne med matpakke og et teppe/håndkle som babyen kan ligge på.

Fotograf: Torstein Ihle

Velkommen til pappaer, mammaer, bonusforeldre, besteforeldre og alle andre som er hjemme med baby (0-12 mnd).

Hver torsdag er det babysang i Torshov kirke. Sangen ledes av Eva-Kristine og Kristian Hernes. På babysang er repertoaret sanger, regler og sangleker som du kan bli kjent med på nytt - eller for første gang.

Musikalsk utfoldelse er viktig for barn. Til babysang kreves det ingen skjønnsang, bare en kjent, trygg stemme. For barnet er din stemme den vakreste i verden. Det handler om trygghet, gjenkjennelse, glede og kommunikasjon gjennom sang, rytmer og musikk. 

Etter samlingen serverer vi kaffe, te og kjeks. Ta gjerne med deg matpakke og heng igjen for prat og sosialt samvær.

Babysang er gratis, og det er ingen forhåndspåmelding. Her er det lov å komme med søvnunderskudd, bustete hår og "baby blues". 

Babysang tar sommerferie fra midten av juni til midten av august. Ellers synger vi hver torsdag med mindre det er helligdag.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"