Gudstjenester

Hovedbilde for tema

Gudstjenester

Browseren din har feilaktig blitt gjenskjent som en bot utifra User-agent verdien = CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) . Vi hadde satt stor pris på om du kunne sende denne feilmeldingen til: skjeri@kirken.no slik at vi får fikset dette for deg og alle andre med samme browser


Vi feirer separerte gudstjenester for nattverd, dåp og trosopplæring. I tillegg feires det egne Livingstones- gudstjenester for tweens (10 – 13 år) og GreenHouse gudstjenester for ungdom (14 – 19 år).

Vi samles også til Refill 6 ganger i året. Dette er kveldsgudstjenester kl.19:30 med fokus på lovsang og undervisning med kveldsmat etterpå.

Jesus omgir hele gudstjenesten. Vi feirer gudstjeneste feires fordi Jesus sto opp fra de døde, og fordi han har lovet å møte oss. Jesus sier selv: «Der to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem». Derfor er gudstjenesten et sted å finne styrke og fellesskap. Det er ikke korset som er symbolet på Jesu tilstedeværelse, men alteret, dit all deltagelse fokuseres mot. Herfra blir nådemidlene utgitt og Guds kjærlighet blir synlig. Det skjer gjennom dåpen, nattverden og forkynnelsen av Ordet.  Gudstjenesten er tro uttrykt i presens, et møte mellom himmel og jord her og nå. Samtidig er gudstjenesten et uttrykk for et framtidshåp, et speilbilde av den fest og glede som skal bryte ut når Jesus kommer igjen.

Lytt gjerne til våre gudstjenester via vår Podcastkanal.Temaserier


Bogafjell menighet følger temaserier både i gudstjenesten og i cellegruppene. Se neste gudstjeneste i vår kalender på første siden.

Vi er tilknyttet menighetsnettverket Agenda1. Dette er utviklet for å styrke cellegruppene i sin tilstedeværelse i bydelen, der Jesus er først på vår agenda. Cellegruppene følger et eget hefte som er tilknyttet opplegget. Det kan kjøpes for 50,- på menighetskontoret.

Søndagsskolen B.O.G


Barna har en sentral plass i Bogafjell menighet. De er ikke tilskuere, men fullverdige deltakere. Les mer om søndagskolen vår

 

Kontakt