Hovedbilde for tema

Barn

Barna har en sentral plass i Bogafjell menighet. De er ikke tilskuere, men fullverdige deltakere. Bogafjell har trosopplærings plan med tiltak for de fleste aldersgrupper fra 0 – 18 år.

 

 

Nyttig material for barnDere finner to lenker nederst på siden. Den første er til Øystein og Chris. Øystein er opptatt av å snakke om Gud, sammen med Chris. På siden kan du finne innhold både for eldre og yngre barn. 

Søndagsskolen legger for tiden ut nye videoer hver søndag som et alternativ til søndagsskole. De er verd å sjekke ut, spesielt for yngre barn og barn i småskolen. Når du klikker på linken må du bla ned til du finner "aktivitetskalender, søndagsskolechat med Jonas og Julie." Da finner du det ferskeste innlegget til søndagsskolen. Hvis du vil se mer kan du søke opp "Søndagsskolechat med Jonas og Julie" på YouTube, da finner du alle sammen. 

Til sist har vi fått mail om tilbud om to gratis filmer! På siden iko.no/film kan du velge mellom 10 filmer. Med støtte fra KA tilbyr nå IKO to av disse filmene gratis ut året. 

Det gjelder Bibelfilmen min og Sammen med Jesus Bibelfilmen min 2.

Kontakt

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"