Søndagskole - B O G

Vi har søndagskole for de yngst, samt en egen Gudstjeneste for Tweens ( 5 - 8. klasse). Se informasjon om Gudstjenester.

 

Babysang

Babysang er et tilbud for barn opp til 10 måneder. Det er en verdifull opplevelse for både forelder og barn. Barnet får din fulle oppmerksomhet og variert og god stimulering. Du lærer rim og sanger som dere kan ha glede av i mange år framover. Babysang er bra for barnets selvbilde og musikk- og språkutvikling.

Her kan du melde deg på kurset: Lenke til Checkin

Samlingen varer i ca. 30-40 min. Etter samlingen, ca. kl.10.45-12.00, kan de som vil spise lunsj (medbrakt) i kafeen. Dette anbefales, da det sosiale er en viktig del av babysangen. Vi serverer kaffe og te. Vi har også stellerom og barnestoler i kirken.

Kurset koster Kr. 300.

Vi bruker appen «Spond» for beskjeder ang. samlingene, så det kan være lurt å laste den ned. Vi legger dere til i gruppa der når det nærmer seg oppstart.

Ta kontakt hvis dere har noen spørsmål.

 

Barnelovsang

Barnelovsang er for alle sangglade barn som går i 1.- 4. klasse som ønsker å lære mer om sang.

Øvelsene er hver torsdag etter skoletid, fra Kl.13:30, hvor barna kan komme og spise nistepakken og evt. gjøre lekser før øvelsen starter Kl. 14.15.

De som slutter på skolen senere enn 13.30 kommer etterhvert og blir med på øvelsen som varer fra Kl. 14:15 - 15:00.

Koret bruker appen "Spond". Bruk denne lenken dersom du vil melde barnet ditt på barnelovsang, gjør dette via Spond.

Medlemskontigenten for skoleåret 2022/2023 er 100 kr, og den betales i Spond-appen.

Vi vil knytte øvelsene opp mot søndagens gudstjeneste slik at vi lærer de sangene som skal synges på gudstjenesten, og vi har påmelding for de som vil være med som forsangere. Det er også fullt mulig å bare delta på øvelsene hvor vi synger, leker og har det kjekt sammen. Mer informasjon får dere i appen.

Leder for barnelovsang er Torhild Nødland. 

Ta kontakt med musikalsk leder Sonja Thingbø dersom dere har spørsmål.

 

KRIK

KRIK Bogafjell er for 5 - 10. klasse og har samlinger annenhver fredag i Bogafjellhallen. Høsten 2018 vil det være KRIK på fredager i oddetallsuker Kl. 19:30 - 20:30 for 5 - 7. klasse og Kl . 20:00 - 21:00 for ungdomsskolen.

KRIK Bogafjell har faste samlinger i Bogafjellhallen. Disse samlingene består av lek og ballspill, samt en pause med en kort andakt. Det arrangeres også diverse arrangement gjennom året som kan være nattcup, kanotur, skitur til sirdal etc. I tillegg så arrangeres det en mengde leirer på nasjonalt plan som man kan delta på.

Tilbudet er åpent for alle i aldresgruppen og krever ingen påmelding på forhånd, det er bare å møte opp.

KRIK Bogafjell er også på facebook, bare søk etter KRIK Bogafjell.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"