Cellegrupper


Bogafjell menighet sin virksomhet er organisert og særlig vektlagt gjennom cellegrupper og aktivitets-/tjeneste-/tilhørighetsgrupper. Disse er utgangspunktet for vår organisering av gudstjenestelivet og tilstedeværelse i lokalmiljøet.

Bogafjell menighet er en cellebasert menighet, og gudstjenestearbeidet i vår unge menighet fikk tidlig sterke bånd til cellegruppene, både rent praktisk ved at mange av oppgavene i en gudstjeneste ble utført av gruppene, men også åndelig, ved at forkynnelsen hadde sammenheng med det man jobbet med når man var sammen som gruppe.

Helt fra man startet de første cellegruppene på Bogafjell har man hatt en bevissthet om seg selv som både bekjennelseskirke og folkekirke. Dette har gjort at man på en svært grundig måte har arbeidet for å gjøre kontaktpunktene med alle kirkens medlemmer så gode som mulig. Dette har fått prege gudstjeneste arbeidet i stor grad, både når det gjelder kommunikasjonsformer, men også ved å være seg bevisst en gjestfrihetskultur overfor de som ikke går så ofte i kirken.

De aller fleste cellegruppene møtes annenhver uke til fellesskap, måltid, bønn og bibel. Alle følger menighetens studiehefte for semesteret.

Vi har for øyeblikket 8 aktive cellegrupper, i tillegg til seniorcella, er med å bidrar i et viktig arbeid. Disse er, med celleleder og nestleder:

Vi håper at menighetsveksten kan speiles i at flere bosatt på Bogafjell blir med i cellegrupper, og at en eller to grupper kan dele seg det kommende året for slik å fordele ansvaret det er å drifte vår menighet på enda flere hender og føtter. En stor takk til alle deltagere i cellegruppene som gjør vår menigheten pulserende, nær og fellesskapsbyggende.

Vil du være med i cellegruppe, ta kontakt med sogneprest Torstein Nordal

 

Medarbeiderfest

Det arrangeres en årlig medarbeiderfest for alle som er med å gjør en innsats/har en tjeneste i Bogafjell sokn. Denne arrangeres vanligvis på våren.

Mer informasjon om neste medarbeiderfest kommer når den nærmer seg.
 
 
Weeked

Bogafjell menighet har de siste årene tidlig på høsten reist på weekend til leirstedet Horve. Horve drives av Normisjon og ligger rundt 20 minutters biltur fra Bogafjell. Her sover vi på internat og leirstedet ordner med mat til oss. Weekenden arrangeres av cellegrupper i menigheten og programmet er variert med både familie og voksenmøter samt mye aktiviteter for både bar, ungdom og voksne.
 
 
Juletrefest

Bogafjell menighet arrangerer god gammeldags juletrefest hvert år og da vanligvis første uken i året. Mer informasjon om neste juletrefest vil komme når det er klart.
 
 
Basar
 
*** AVLYST I 2023 ***

Bogafjell menighet har en fast årlig basar på høsten i Bogafjell kirke. Dette er et kjekt og veldrevet arrangement som samler inn mye penger til menigheten og misjonsprosjektet.
 

MMM

MMM er et tilbud for alle MENN! Vår agenda er å ha det gøy sammen. Du må ikke være med hver gang. Vi har ca 2-4 samlinger i semesteret. Aktiviteten varierer.

Eksempler på hva vi har gjort til nå: Båttur, gocart, spilling av spill, elvepadling, spist god mat, gått på kino.

Det er også en egen facebook gruppe hvor alt av informasjon kommer ut.

Ta kontakt med Per Ivar Malde (Pekka)

 

Støttegruppe - en hjelp i sorgen

Se Kirkevergen i Sandnes: Sorggrupper for voksne

For barn og ungdom fra 4. – 10. klasse som har mistet foreldre eller søsken i dødsfall. Les mer på følgende side.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"