Vi har glede av å kunne ønske velkommen til nytt konfirmantkull i Bogafjell kirke.

I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

 

- Konfirmasjonstiden var fantastisk! Før var jeg usikker på hvilken religion jeg tilhørte. Bønnevandringen på leiren er noe av det fineste jeg har vært med på, dette sier Ida. Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig.

 

Konfirmantene skal gå på 8 gudstjenester i løpet av konfirmantåret. I de åtte gudstjenestene telller gudstjenesten hvor cellegruppen blir presentert og selve konfirmasjonsdagen. 

Når konfirmantene kommer til kirken for å delta på gudstjenester får de utdelt et ark de må fylle ut og levere inn etter gudstjenesten. De må få en signatur på arket ved levering. Ungdomsledere i ACT og frivillige medarbeidere kan hjelpe med dette. 

 

Konfirmanttur

Årets tur for 2023-2024 går til Lyngmo i Hafslo. Der er det mulighet å være med å gå langrenn, stå i trekket, klatre i klatrehall eller dra i svømmehall.

 

Påmelding

Påmelding til konfirmasjon 2023-2024

 

Program

*under oppdatering

Konfirmant

  2023 2024
Oppstart    
ACT-celebration (fredag)    
Fasteaksjon (tirsdag)    

 

Foresatte

  2023 2024
Åpning av påmeldingen    
Siste frist for påmelding    
Foreldremøter    

 

Konfirmant og Foresatte

  2023 2024
Konfirmanttur    
Kappeprøving og foto    
Konfirmasjonsdager