Påskefest i Bergen

Påskefest - en årlig tradisjon i Bergen

Påskefest er kirkens påskefeiring, og foregår i hele byen i vår viktigste høytid. Det er mye spennende på programmet i år.

Barokkmusikk og moderne verk. Orgelmeditasjon og jubileumsfest. Pasjon og oppstandelse.

Det blir urpremiere av Eselet, et nyskrevet påskespill av komponist Knut Vaage og forfatter Bjørn Sortland, påskekonserter, påskegudstjenester og mye annet når Påskefest 2023 starter 26. mars!

Påsken er kirkens viktigste høytid, og endelig tør vi håpe på en påske der kirkene våre virkelig fylles til gudstjenester, konserter og andre kulturarrangementer.

Under festivalen har vi en rekke arrangementer i våre 34 kirker. Klikk på lenken over for å se programmet. 
I tillegg til innholdet som står oppført, blir det selvsagt mange gudstjenester over hele byen, som ikke står i programmet.

Festivalen er innom fest og jubel på palmesøndag, alvor, svik og død på langfredag. Påskenatt er overgangen fra mørke til lys – og har flere midnattsmesser som begynner i et mørkt kirkerom og avsluttes i lys og fest. Påskedag blir det håp, høytid og glede på festgudstjenester over hele Bergen. Påskeuken er dramatisk, og Påskefest rommer alt dette. Vi er klare for å ønske velkommen til kirken denne påsken også - velkommen!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"