Velkommen som konfirmant i Bergen!

Konfirmasjon i kirken handler om å utforske kristen tro og livets store spørsmål. Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig.

Ordet konfirmasjon kommer av det latinske verbet confirmare, som betyr å styrke, bekrefte, stadfeste eller «å gjøre sterk». I konfirmasjonstiden får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – om gleder og utfordringer. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen.

Vi i kirken i Bergen gleder oss til å ta imot nye konfirmanter fra høsten av! Å være konfirmant i Den norske kirke har noen sentrale fellestrekk over hele landet, men hver menighet har sitt lokale preg på konfirmanttilbudet.

Mer info om konfirmantopplegget der du bor og hvordan du melder deg på, finner du på hjemmesiden til din lokale menighet. Kirken i Bergen har et eget spennende konfirmanttilbud for unge med utviklingshemming i Bergen og omegn, med samlinger hver annen uke i Åsane kirke. Konfirmasjonen i mai vil også holdes der. Tilbudet er gratis. Les mer i artikkelen nedenfor.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"