Konfirmant 2023

Velkommen som konfirmant 2023. Neste år kan du feire din konfirmasjonsdag i kirken! Vi gleder oss til konfirmanttiden starter opp, da får vi tid til å utforske mange viktige sider av livet. og så blir det leir for alle som vil! Det blir fin å møte deg, og bli kjent med deg! Du er kanskje nysgjerrig på hva vi har planlagt for deg. Sjekk ut datoer som er planlagt nedover på siden her. Der finner du også påmeldingsskjema hvis du trenger det.

Konfirmant 2023

KONFIRMASJON ER FOR ALLE
Alle er velkomne til konfirmasjonstiden i kirken – enten du tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller bare er litt nysgjerrig. Alle mennesker er forskjellig. Uansett funksjonsevne har du rett til en god konfirmanttid. Har du behov for individuell tilrettelegging, er det bare å ta kontakt med oss som jobber i kirken.

KONFIRMASJON OG DÅP
Er du ikke døpt og lurer på om du likevel kan bli konfirmert i kirken? Klart du kan! Du er heller ikke alene. Over tusen ungdommer i Norge blir døpt i forkant av konfirmasjonen. Du kan følge all konfirmasjonsundervisning uten å være døpt!

HVA ER KONFIRMASJON?
Ordet konfirmasjon kan bety både «å bekrefte» og «å gjøre sterk». Et høydepunkt i konfirmasjonsgudstjenesten er når det bes en bønn for deg. I bønnen ber vi Gud om å velsigne deg og å styrke deg på din vei videre i livet. Det viktigste med konfirmasjonstiden er å være en del av et fellesskap og bli bedre kjent med den kristne tro. Konfirmasjonen er en påminnelse om at i dåpen sa Gud ja til å være en del av ditt liv.

PROGRAM FOR ÅRET
Første samling blir "Kick-off" 12. november, men det er mulig å tjuvstarte allerede i oktober (se under datoer som er klare). De fleste temasamlingene, miljøkvelder, gudstjenester og andre arrangement er felles for alle og arrangeres i Smia eller i Drøbak kirke. 

Som konfirmant får du tilbud om å være med på våre aktiviteter fro ungdom. Det er "Helt ærlig"-samlinger og "På hjørnet, med chill og litt til" ca.  I mars deltar vi på Kirkens Nødhjelp sin solidaritetsaksjon.

LINJEVALG
Vi ønsker å gi deg gode opplevelser sammen med venner og ledere. Utenom leir er programmet likt for alle.

Du kan velge mellom disse linjene:

Vår-konfirmanter
Vinterleir på Mesnali og Sjusjøen 8.-12. februar. Konfirmasjon 13. eller 14. mai. Konfirmasjon i september er også mulig.

Høst-konfirmanter
Sommerleir KonfAction i Bø i Telemark ca. 24-28. juni. Konfirmasjon 2. eller 3. september. Se https://krik.no/konfaction/.

Temakonfirmanter
Fire fine halvdagsturer med spennende tema om etikk og miljø. Konfirmasjon i mai eller september.

PRIS
Konfirmasjonsåret koster 800 kr. De som er med på leir betaler i tillegg ca. 3.800 kr for reise og opphold. Ta kontakt om det er utfordrende å dekke konfirmantavgiften. Alle skal ha mulighet til å bli konfirmert og vi har støtteordninger som kan benyttes.


Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.
E-post: kirkekontoret.frogn@kirken.no
Telefon: 40409710

Kontaktinformasjon for Drøbak og Frogn menighet

Drøbak og Frogn kirkekontor,
Smia flerbrukshus,
Dyrløkkebakken 1,        
1448 Drøbak. 

E-post: kirkekontoret.frogn@kirken.no.
Telefon 40409710
telefontid mandag tom fredag
kl 10.00-14.00.

Org.nr. 976 986 245
Kontonummer: 8200.01.24725

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"