Diakoni - kyrkja si omsorgsteneste

Hovedbilde for tema

Diankoniarbeidet i Os kyrkjelyd av tilsette og frivillige

 

Kva er diakoni?

Diakoni er kyrkja si omsorgsteneste. Omsorgen visast gjennom ulike måter. Diakoni er alt frå den kvardagslege omsorgen for naboen, til internasjonalt engasjement for klimarettferd og nedkjemping av fattigdom. Diakoni er evangeliet i handling og blir uttrykt gjennom nestekjærleik, inkluderande fellesskap, vern om skaparverket og kamp for rettferd.

Diakoni arbeidet i Os kyrkjelyd

I Os kyrkjelyd har vi eit rikt omsorgsarbeid både blant eldre, vaksne og unge, og mange frivillige er engasjert i ulike oppgåver. Vi har samarbeid med Bjørnafjorden kommune, ulike organisasjonar og lag for å få et godt og breidt arbeid for ulike aldersgruppar, og møte ulike behov.  F.eks: Språkcafen, vennevko og familienettverskgruppar. Sjå meir lengre ned på siden.

Ikkje vær redd for å ta kontakt. Vi er her for deg.

Ønskjer du å gje ei gåve til diakoniarbeidet i kyrkelyden kan du Vippse til 817429 eller til konto nr. 3201.53.26254. Merk med "gåve til diakoni".

Diakonale tiltak

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"