Kongsberg kirkelige fellesråd

Hver kommune i Norge har et kirkelig fellesråd som består av en representant fra hvert menighetsråd. Fellesrådet fordeler de pengene kommunene bevilger til Den norske Kirkes menigheter, har arbeidsgiveransvar for mange av de kirkeansatte, og det er ansvarlig for kirkens eiendommer, kirkebygg og andre bygninger.

Medlemmer i Kongsberg kirkelige fellesråd:

• Leder: Lis Berit Nerli (Tuft menighetsråd)
  • Nestleder: Inger Johanne Flatland Christensen (Kongsberg og Jondalen menighetsråd)
  • Bjørn Erik Dalshagen (Hedenstad menighetsråd)
  • Asbjørg Gravningen (Efteløt menighetsråd)
  • Hilde Jørnby Hylleseth (Komnes menighetsråd)
  • Roar Tønnessen (geistelig representant)
  • Just Salvesen (kommunal representant)

• Sekretær: Bjørnar Kalbach Christensen (Kirkeverge)

Medlemmer i Administrasjonsutvalget:

• Leder: Hilde Jørnby Hylleseth (Fellesrådet)
  • Bjørn Erik Dalshagen (Fellesrådet)