Julekonsert i Hedenstad kirke, 15. desember kl.19:00

"Det blir lunt og stemningsfullt" når Kongsbergjenta Malin Hoff Skjolde og Andreas Hoff inviterer til julekonsert i vakre Hedenstad kirke. De to sangerne er travle på hver sin kant med musikalforestillinger både i inn og utland, og de er veldig takknemlige for å kunne holde julekonsert, for første gang sammen.

Julekonsert i Hedenstad kirke, 15. desember kl.19:00

Vi kjenner dem fra sommerkonsertene til Operagutta i nettopp Hedenstad kirke. Konserter som ble svært populære, og hvor mange folk måtte snu i døra uten billett, før pandemien satte en stopper for alt.

Men nå, endelig, er det tid for konsert igjen. Du vil oppleve kjente og kjære julesanger pakket inn i en folkelig og lun atmosfære, servert av to etablerte artister som sammen med pianist Dan Lindèn skal sørge for vakker musikk og god julestemning. Alt fra amerikanske slagere til klassikeren O Helga Natt.

julekonsert MogA3.jpg

Billetter kr. 350,-  Kjøpes ved ankomst med Vipps eller kontant.

Dørene åpnes kl.18:00.

Vel møtt til julekonsert med Malin og Andreas! "

Kontaktinformasjon for Efteløt menighet

Kirkekontoret i Sandsvær