Velkommen som konfirmant i Trondheim!

Konfirmant 2025? Påmeldingen i Trondheim åpner tirsdag 7. mai! Alle 14-åringer inviteres til å delta i konfirmasjonstiden i Den norske kirke. I løpet av konfirmasjonstiden bestemmer ungdommen selv om hen ønsker konfirmasjon. Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig!

Ordet konfirmasjon kommer av det latinske verbet confirmare, som betyr å styrke, bekrefte, stadfeste eller «å gjøre sterk». I konfirmasjonstiden får du oppleve et unikt fellesskap, samt lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – om gleder og utfordringer. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

For å bli konfirmert, må man være døpt. Dersom man ikke er døpt, kan man enkelt bli døpt i løpet av konfirmasjonstiden.

 Vi i kirka i Trondheim gleder oss til å ta imot nye konfirmanter fra høsten av! Å være konfirmant i Den norske kirke har noen sentrale fellestrekk over hele landet, men hver menighet har sitt lokale preg på konfirmanttilbudet.

Mer info om konfirmantopplegget der du bor og hvordan du melder deg på, finner du på hjemmesiden til din lokale menighet. Du finner oversikt over alle byens menigheter under fanen "MENIGHET" på forsiden, eller ved å søke i søkefeltet under.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"