Voksne

«No man is an island»- vi er alle avhengige av andre mennesker. Vi er skapt og kalt til fellesskap både med Gud, og med hverandre. Et kristent fellesskap blir i Bibelen fremstilt som noe nødvendig, noe vi alle trenger.

Vi trenger et sted der vi får høre forkynnelse, får møte andre kristne og tar del i et fellesskap med andre som søker Gud.

Menigheten slik den fremstår i Det nye testamentet er et mangfoldig fellesskap hvor etablerte skiller mellom mennesker viskes bort i den nye søskenkjærligheten; «Her er ikke jøde eller greker, her er ikke slave eller fri, her er ikke mann og kvinne. Dere er alle én i Kristus Jesus.» (Gal 3,28)

Søndagsgudstjenesten er menighetens hovedsamling. I tillegg er der et mangfold av aktiviteter for alle aldre gjennom uken, og under finner du en oversikt over tilbudene spesielt rettet mot den voksne delen av menigheten.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"