Tweensklubben

Hver torsdag fra kl. 14-16 er det Tweensklubb i kirka for alle 5.-7. klassinger. Masse morsomme aktiviteter og godt fellesskap!

Tweensklubben

Hver torsdag fra kl. 14-16 er kirka åpen for alle 5.-7. klassinger. Ulike aktiviteter, leksehjelp, mat, lek og moro er stikkordene.

VI REISER PÅ TWEENSWEEKEND! Mer info finner du her. 

BLI MEDLEM? Trykk her.

Hver torsdag etter skolen har vi Tweensklubb i kirka. Den er åpen for alle 5.-7. klassinger. Her er det mulig å drive med mye forskjellig: Innebandy, basket, biljard, bordtennis, frisbeegolf, Wii eller andre spill. Det er brødmat til de som er sultne, og man kan gjøre unna litt lekser om man vil. 

Hver uke har vi en felles aktivitet og en liten samling i kirkerommet. Noen ganger drar vi på turer, har overnattinger eller inviterer familien til grillfest. 

Semesterplanen for våren 2024 kan du laste ned her.

Det koster 250,- i kalenderåret å være med. Det er mulig å komme en gang eller to først for å se om man trives. Man melder seg inn via DENNE LINKEN. Betaling skjer til Vipps, nr. 15004 eller kontonr. 1628.32.03100. Merk uansett betalingen med "Tweensklubb" og navn på deltakeren. 

Vi har en Spond-gruppe der det legges ut oppdatert informasjon og planer. Bli gjerne med i den! (Last ned appen, registrer bruker, gå til fanen grupper og trykk "Skriv inn kode" nederst til høyre. Koden er PVIKH.

Ta gjerne kontakt hvis dere har noen spørsmål. 
Velkommen til Tweensklubben!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"