Dåp

Velkommen til dåp!

Det følger mange nye gleder og utfordringer ved å bli foreldre. Det får oss til å tenke over de store livsspørsmålene. Kirken ønsker velkommen til dåp og vil gjerne dele dåpsdagen med dere. I Holmlia kirke er det mulighet for dåp de fleste søndager. Dåpen er en hellig handling der vi hører Gud gi sitt løfte om å være med barnet gjennom hele livet. Dåpsdagen er en festdag og har en lang tradisjon i landet vårt.

For mange er dåpen en viktig markering og feiring av livet og barnet. Alle kan bli døpt. Babyer blir døpt, ungdommer blir døpt og voksne blir døpt. Det siste året er det mange som har utsatt dåp og andre feiringer, og vi gleder oss til å ta imot 1- og 2-åringer som nå er klar for dåp. Velkommen!

I rubrikken under kan du finne ut hvilken menighet du tilhører. Hører du til Holmlia menighet, skal du ta kontakt med kirketorget på tlf 23629009 eller e-post kirketorget.oslo@kirken.no for å avtale dåpsdato.

Sitat

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

Johannesevangeliet, kapittel 3, vers 16