Velkommen til bryllup i kirken!

Hovedbilde for tema

Bryllup i Hauketo-Prinsdal kirke er en feiring av kjærligheten

Kjærligheten fortjener en feiring! Velkommen til kirken for deres store dag. I en kirkelig vielse er det rom for dere og deres kjærlighet for hverandre. I et vakkert kirkerom, med musikk og tekster som berører gir dere løftet om å elske og ære hverandre.

Dere kan velge bryllup med storslått fest og mange gjester, eller et minimalistisk bryllup i joggesko, med bare forlovere og prest til stede. Bryllup en stor feiring av kjærligheten – uansett.

Det å gifte seg i en av kirkene i området der man bor, er gratis. Noen ønsker å bruke den lokale kirken, og noen velger en annen kirke som gir den rammen man ønsker. Den lokale presten følger med brudeparet til den kirken de vil gifte seg i. Organisten bidrar med bryllupsmarsjer, spiller til salmer og kan spille til solosang.

I forkant av vigselen, møtes prest og brudepar til en vigselssamtale, der man blir kjent, deler tanker om ekteskapet og øver til selve vigselen. For spørsmål om vigsel i kirken, ta gjerne kontakt med sokneprest Åse Maria Schmidt Haugstad.

Mer informasjon og praktiske råd til dem som planlegger bryllup i kirken, finnes i lenkene over.

Sitat

Bestill vielse hos kirketorget.oslo@kirken.no / 23 62 90 09 (Man-fre 08-15:30)

Kontakt