Registrere ønsket vielse

For vielse i Grimstad kirke, ønsker vi at dere benytter henvendelsesskjemaet på minkirkeside.no (se lenke under).

Logg inn ved bruk av mobilnummer og bekreftelseskode på sms. Les viktig informasjon på denne siden før dere sender inn henvendelsen. Dere trenger ikke ha alle skjemaer klart ved innsending. Disse kan lastes opp i etterkant, ved å logge inn på samme måte som ved første registrering.

 

Viktig informasjon

Tid og sted for vielse

I utgangspunktet tilbyr vi vielser hver lørdag kl. 12:00/13:30/15:00. Det er også mulig med vielser andre dager, men det må i tilfelle avklares med prest i forkant. Noen lørdager skjer det andre ting i kirkene og det vil da være et redusert tilbud om vielse. I sommermånedene har vi mange vielser og det er derfor lurt å være tidlig ute med bestilling.

Det er gratis å gifte seg i våre kirker for deg som er medlem av Den norske kirke og folkeregistrert i Grimstad kommune. Hvis ikke du faller inn i denne kategorien er det flere priser å forholde seg til.

 

Skjemaer til staten

Før dere gifter dere, må Skatteetaten undersøke om dere oppfyller vilkårene for å inngå ekteskap. Dette kalles prøving av ekteskapsvilkår, og må gjøres for at kirken kan gjennomføre vielsen. Forloverne må også fylle ut en forlovererklæring. All informasjon knyttet til dette finner dere på Skatteetatens nettsider:

For ytterlige spørsmål, ta kontakt med daglig leder (se kontaktinfo under).

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"