En tid for nye opplevelser!

Alle nye konfirmanter og foresatte ønskes hjertelig velkommen til informasjonskveld om konfirmanttiden 24.05.23 kl. 17.00 i Bønes Kirke. Påmeldingen åpner dagen etter. Enten du har bestemt deg for kirkelig konfirmasjon, eller bare er nysgjerrig er du velkommen på informasjonskvelden. Her vil du få vite mer om konfirmanttiden, påmelding og har mulighet til å komme med spørsmål.

Konfirmantarbeidet i Storetveit menighet er et samarbeid med Bønes menighet. Selve konfirmasjonsdagen din er i din lokale menighet. I Bønes kirke er det konfirmasjonsdag lørdag 4.mai og søndag 5.mai. I Storetveit kirke er det konfirmasjonsdag lørdag 11.mai og søndag 12.mai. Når du skal melde deg på som konfirmant skal du velge konfirmantgruppe.

Noen av konfirmantgruppene vil være mest i Storetveit, mens andre vil være mest i Bønes. I år kan du som konfirmant velge mellom Camp Vestland, ForAndre, Hangout og Klubben. Du kan lese mer om gruppene under. Prisen for året er 3000 kr uavhengig av hvilken gruppe du velger, men noen av gruppene kan ha ekstrautgifter i tillegg. Påmeldingen åpner 25.05.23 og du kan melde deg på under. Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Artikkelsnarveger