En tid for nye opplevelser! Konfirmant2025

Alle nye konfirmanter og foresatte ønskes hjertelig velkommen til informasjonskveld om konfirmanttiden tirsdag 28.05.24 kl. 17.00 i Bønes Kirke. Påmeldingen åpner dagen etter. Enten du har bestemt deg for kirkelig konfirmasjon, eller bare er nysgjerrig er du velkommen på informasjonskvelden. Her vil du få vite mer om konfirmanttiden, påmelding og har mulighet til å komme med spørsmål.

Konfirmantarbeidet i Storetveit menighet er et samarbeid med Bønes menighet. Selve konfirmasjonsdagen din er i din lokale menighet. I Bønes kirke er det konfirmasjonsdag lørdag 3.mai og søndag 4.mai. I Storetveit kirke er det konfirmasjonsdag søndag 04.mai og lørdag 10.mai. Når du skal melde deg på som konfirmant skal du velge konfirmantgruppe. Noen av konfirmantgruppene vil være mest i Storetveit, mens andre vil være mest på Bønes.

I år kan du som konfirmant velge mellom ForAndre/samtalegrupper, sang og musikkgruppe, "bare helg" og klubben. Du kan lese mer om gruppene under. Trykk på grønn boks. Du vises da til konfirmantsiden for Bønes. Her registreres konfirmanten. Der kan du også lese mer om de ulike gruppene. Prisen for året er 1500 kr uavhengig av hvilken gruppe du velger, men noen av gruppene kan ha ekstrautgifter i tillegg. Påmeldingen åpner 29.05.24. Vi gleder oss til å bli kjent med deg