Velkommen nye konfirmanter

Alle nye konfirmanter og foresatte ønskes hjertelig velkommen til informasjonskveld om konfirmanttiden 28.05.24 kl. 17.00 i Bønes Kirke. Påmeldingen åpner dagen etter. Enten du har bestemt deg for kirkelig konfirmasjon, eller bare er nysgjerrig er du velkommen på informasjonskvelden. Her vil du få vite mer om konfirmanttiden, påmelding og har mulighet til å komme med spørsmål.

Konfirmantarbeidet i Bønes menighet er et samarbeid med Storetveit menighet. Selve konfirmasjonsdagen din er i din lokale menighet. I Bønes kirke er det konfirmasjonsdag lørdag 3.mai og søndag 4.mai. I Storetveit kirke er det konfirmasjonsdag Søndag 4 mai og lørdag 10.mai. Når du skal melde deg på som konfirmant skal du velge konfirmantgruppe.

Noen av konfirmantgruppene vil være mest i Storetveit, mens andre vil være i Bønes. I år kan du som konfirmant velge mellom Samtalegrupper,  ForAndre og Klubben, Bare helg og Sang og musikk. Du kan lese mer om gruppene under. Prisen for året er 1500 kr uavhengig av hvilken gruppe du velger, men noen av gruppene kan ha ekstrautgifter i tillegg. Påmeldingen åpner 29.05.24 og du kan melde deg på under. Vi gleder oss til å bli kjent med deg! Påmelding for konfirmanter her