Barn og familie

Har du fått en invitasjon i posten? Hvert år arrangerer Storetveit kirke ulike arrangement for barn. Her inviterer vi ulike aldergrupper til arrangementer tilpasset dem, slik at barna kan bli kjent med kirken sin. Dette er en del av Trosopplæring i Den Norske Kirke.

I trosopplæringen prøver vi å legge til rette for at vi sammen skal undre oss over, og utforske, Gud, og forholdet Han ønsker å ha til oss. Vi ønsker vi å legge til rette for at barn og unge skal få erfare og vokse i troen på Jesus.

Vi inviterer til måltider, fellesskap, skattejakter, verksted, drama og lek. Vi deler ut bøker og forteller bibelfortellinger hvor vi nettopp kan bli bedre kjent med Jesus.

Eksempler på samlinger er babysang, adventsverksted, 4-årsbok, skattejakt i kirken (Tårnagent), overnatting i kirken (Lys Våken) og konfirmasjon. Det er som oftest to samlinger, vanligvis en ettermiddag i uken og søndags formiddag til gudstjeneste med smørelunsj i etterkant.

Kjenner du noen som vil være med på samlingene, men som ikke har fått invitasjon. Inviter gjerne han eller hun med! Menigheten har bare mulighet til å sende personlig invitasjon til barn og unge som er registrert i dåpsregisteret.

«VI ER KIRKEN» er overskriften for vårt trosopplæringsarbeid

Foreldre, faddere og søsken er velkommen til å bli med på samlingene – og selvsagt på Gudstjenestene!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"