Ungdomstorget (UT)

I Sædalen menighet ønsker vi å skape trygge og gode rom for ungdom. Der de kan få oppleve mestring, ha det gøy og høre om Jesus. Gjennom smågrupper, leir og søndagsskole tilbyr vi møter med andre ungdommer og voksne som vil og ønsker å bruke tid sammen med ungdom.

Ungdomsarbeidet i Sædalen menighet har tatt navnet "UNGDOMSTORGET" og forkortelsen "UT".

Kirketorget i den nye Sædalen kirke er selve hjertet av kirkebygget. Noe av hovedfokuset i planleggingsprosessen har vært å skape et kirketorg med kaféområde som er innbydende og anvendelig, hvor mennesker kan komme og få et møte med kirka. Dette ønsker vi som ungdomsarbeid å jobbe videre med.

Tanken bak navnet er ønske om å være et ungdomsarbeid som er tilstede på torget. Der folk er. Vi ønsker å møte ungdommer med det livet de har og invitere inn til et annerledes felleskap der de kan få oppleve mestring, eierskap og få et møte med Jesus.

Vi forkorter ungdomstorget med UT fordi vi også ønsker å være et utadrettet ungdomsarbeid som ser hele dalen vi bor i, men også klarer å ha et blikk utenfor vårt lokalområdet.

Tilbudene for ungdom i Sædalen menighet er smågrupper, leir og søndagsskole for ungdom. I tillegg er konfirmasjonstiden en viktig del av ungdomstiden og noe vi som menighet bruker mye tid og ressurser på. Gjennom konfirmasjonsåret får ungdommen ta del i felleskapet gjennom undervisning, smågrupper og konfirmantleir i tillegg til gudstjenestene på søndagene. Her bidrar de blant annet med kirkekaffen.

Under finner du linker til ulike aktiviteter som kan være interessante.

Hjertelig velkommen!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"