Dåp og vielse

Ønsker du å døpe barnet ditt eller deg selv? Eller ønsker du å gifte deg? Her har vi samlet nyttig informasjon til deg.

Kirkene i Bergen har etablert et felles kontor i byen som vi kaller kirketorget. De tar i mot henvendelser om vigsel og dåp, og fører kirkebok for menighetene. I menyen under kan dere derfor lese felles informasjon om dåp og vielse. Nå er det innført elektronisk påmelding for dåp. Sædalen menighet har gudstjenester på Sædalen skole to ganger i måneden, og det er mulig å ha dåp på alle gudstjenestene her. Det er også mulig å ha dåp i Birkeland kirke på en av gudstjenestene der.

Alle barn som døpes vil motta årlige invitasjoner til ulike aktiviteter i Sædalen menighet gjennom trosopplæringen. Les mer om trosopplæringen i Sædalen menighet i menyen under. Du er velkommen til dåp uavhengig av alder,og du kan døpes i gudstjenesten eller i en mindre seremoni.  Det har ennå ikke vært noe vigsel på Sædalen skole (men det går an hvis noen ønsker det!) , men Birkeland kirke er et godt og populært alternativ til dette formålet.  For å bestille dåp eller vigsel, kan man sjekke og bestille dette selv via vårt Kirketorg. Finn mer informasjon om hvordan du går frem ved å klikke på boksene nedenfor.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"