Bryllup i kirken!

Bryllup er en viktig begivenhet. Midt i all festivitas står to som har felles visjoner og mål for livet.

Ekteskapsinngåelse eller vigsel er en offentlig handling og kan skje borgerlig eller kirkelig. I vitners nærvær gir de to hverandre løfte om at de vil leve sammen resten av livet. En godkjent vigselsperson skal erklære at ekteskapet er gyldig.Mer informasjon og praktiske råd til deg som planlegger bryllup i kirken, finnes i lenkene under. Par som er borgerlig viet kan i tillegg ha en kirkelig forbønnshandling for ekteskapet. For å bestille vigsel, benytt skjema i lenke under.

Ta gjerne kontakt med Kirketorget på tlf 55 59 32 10, eller epost dersom du har ytterligere spørsmål. Har du spørsmål om vigsel i Birkeland sokn: Birkeland menighet eller Sædalen menighet, ta kontakt med vårt menighetskontor: tlf 55 36 22 80 eller e-post: birkeland.menighet@kirken.no Datoene for vielser i 2024 og 2025 er tilgjengelige i påmeldingsmodulen. Vi har vigsel kl. 1230, 1400 og 1530 på lørdager.  Det er også mulig gifte seg utenom sesong. Gå til bestilling av vielse for å se hvilke helger vi tilbyr vigsel. Ta kontakt dersom dere ikke finner ønsket dato.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"