Gudstjeneste og kirkemusikk

I gudstjenesten kommer vi sammen for å søke Gud. Å feire gudstjeneste beskrives i Salmenes bok som å tre fram for Guds ansikt. I Salme 42,3 heter det: «Min sjel tørster etter Gud, etter den levende Gud. Når skal jeg få komme frem for Guds ansikt?» Velkommen til gudstjeneste i Birkeland kirke hver søndag kl. 11:00.

Det er gudstjenester kl. 11:00 nesten hver søndag, året rundt, med søndagsskole når det ikke er skoleferie eller familiegudstjenester.

Alle er velkomne i Birkeland. For deg som kommer sammen med barn kan det være greit å vite at vi har en barnekrok bakerst i kirken, med tegnesaker, bøker og litt leker.

Sjekk kalenderen vår for detaljert informasjon om gudstjenester.

Birkeland har vedtatt en plan for kirkemusikk som du kan lese ved å klikke på lenken under. Ønsker du å bli med i et kor for barn, ungdom eller voksne, klikk deg inn på lenkene nedenfor.

Kirkerommet er utstyrt med teleslynge.

Det er offer til ulike organisasjoner hver gudstjeneste. I forbindelse med offer kan en også benytte Vipps til nr 10164 (Søk opp formålet "Dagens takkoffer" i menyen)

Browseren din har feilaktig blitt gjenskjent som en bot utifra User-agent verdien = CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) . Vi hadde satt stor pris på om du kunne sende denne feilmeldingen til: skjeri@kirken.no slik at vi får fikset dette for deg og alle andre med samme browser

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"