Barn og familier

Byåsen menighet har et aktivt og allsidig tilbud til barn og familier. Vi ønsker at alle som besøker Byåsen kirke skal få oppleve at dette er «min kirke», her er det plass til meg og her jeg alltid er velkommen. Dette ønsker vi også de yngste skal kjenne på. Aktivitetene er tilpasset den enkelte aldersgruppe og det er lagt vekt på både formidling av tro og hvordan det kan bety noe for barn i dag. I Byåsen kirke er det plass til tro, undring, tvil og nysgjerrighet i ett godt fellesskap, med både jevnaldrende og andre aldersgrupper.

Vårt ønske er at det vi gjør sammen med barn og familier her i kirken, også skal kunne brukes til trosopplæring hjemme.

På flere av aktivitetene brukes sanger, bønner og symboler som også sendes med hjem slik at man lett kan koble sammen hjemmet og kirken. Særlig i de yngste alderstrinnene deltar det voksne sammen med barnet. Vi oppfordrer til å invitere med både faddere og besteforeldre, i tillegg til foreldre og søsken, til å delta sammen med barnet.

Browseren din har feilaktig blitt gjenskjent som en bot utifra User-agent verdien = CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) . Vi hadde satt stor pris på om du kunne sende denne feilmeldingen til: skjeri@kirken.no slik at vi får fikset dette for deg og alle andre med samme browser