Trosopplæring 0-18

Mandal menighet har en trosopplæringsplan som handler om at alle døpte skal få invitasjon/hilsen fra menigheten årlig, slik at de skal få mulighet til å bli kjent med den kristne tro og med kirka. I tillegg til dette har kirka ukentlige aktiviteter for barn og unge.

Helt siden den kristne kirke ble grunnlagt, har det vært undervist i hva den kristne tro handler om. Troens innhold har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Metodene for læring har variert, men innholdet i troen er viktig å formidle.

Gjennom opplevelser, aktiviteter og erfaringer inviterer vi til ulike arrangementer.

Babysang, utdeling av 4-årsbok, overnatting i kirken (Lys våken) og konfirmasjon er eksempler på tiltak hvor trosuttrykk læres og leves i et fellesskap. Mandal menighet har faste aktiviteter for ulike aldre, slik som familiebaluba, søndagsskole, speider og andre interessegrupper. Til sammen er dette med og gir trosopplæringen både dybde og bredde.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"