Menighetsweekend på Sauevika 23.-25. august!

Vi skal på menighetsweekend på idylliske Sauevika - og påmeldingen er nå åpen!

Menighetsweekend på Sauevika 23.-25. august!

Snart er det tid for menighetsweekend igjen! MELD DEG PÅ HER!

Sauevika er et flott sted ytterst på Vesterøy på Hvaler. Her har vi vært mange ganger, både på menighetsweekend og konfirmantleirer, og man finner nok ikke noen som er uenige i at dette er et idyllisk sommersted.

Hva er vel bedre enn å starte det nye semesteret på et så vakkert og idyllisk sted, og i så godt fellesskap? Om været er til vår fordel (det er det nesten alltid) kan vi og lokke med bading, vannski, kajakk, kano, og norsk sommer på sitt beste.

Enda bedre er det kanskje å kunne samles etter ferien om det vi står sammen om: Levende tro og varme fellesskap. Det blir mye tid til både kaffe, is og god prat, men også tid til ettertanke, stillhet og til å lytte til Gud alene og sammen.

FASILITETER:
Sauevika er et leirsted med høy standard. De aller fleste rom har eget bad og rommene varierer i størrelse (fra 2 til 6+ sengeplasser). Det er fotballbane, volleyballbane, kiosk, strand, brygge, hoppetårn, turmuligheter, kanoer, kajakk, frisbeegolf, vannsportmuligheter og tråbiler for barna. Mange fine plasser både inne og ute der man kan nyte rolige kaffekopper eller slå seg løs. 

Leirstedet har noen hyttenaboer, ellers ligger det for seg selv ytterst på en halvøy. Det går ikke bilvei helt frem, men man blir kjørt i båt et par hundre meter over sundet. Idyll på toppnivå.  

PROGRAM:
Programmet blir sendt ut senere, men allerede nå kan vi røpe at det blir gode kveldssamlinger for små og store, deilige grillmåltider og mye tid til sosialt fellesskap.

Det blir mulighet for dagsopphold lørdagen, men vi anbefaler overnatting.

PRISER PER DØGN:
Voksen: 550,- 
Ungdom (18-23): 400,-
Barn (3-17): 350,-
Barn under 3 år er gratis

Vi vil at alle som vil skal få være med. Hvis noen har problemer med å delta pga. pris så ta kontakt med prest Espen Hægeland (95994346).

PÅMELDING:
Vi ønsker alle velkommen med: Barnefamilier, ungdommer, voksne og seniorer. Par, single og familier. Fristen er mandag 1. juli!

MELD DEG PÅ HER! (Hvis du har utfordringer med å melde deg på via lenken, kan du sende en mail til os573@kirken.no for påmelding.)

De som er meldt på vil få et infoskriv tilsendt på mail etterhvert som menighetsweekend nærmer seg med mer info.

Hilsen komitèen 

PS: Hvis du ikke har vært på Sauevika før, kan du se noen glimt i filmen under!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"