Fjellhamar menighetsråd

Menighetsrådet har det overordnede ansvaret for menighetens arbeid. De utvikler strategier, fordeler midler, prioriterer og organiserer aktiviteter.

Fjellhamar menighetsråd

Menighetsrådet styrer menighetens arbeid på vegne av medlemmene i menigheten. Fjellhamar menighetsråd består av 8 medlemmer og 5 varamedlemmer som velges for fire år, samt sokneprest. Nåværende menighetsrådsperiode er fra 1.november 2023 - 31.oktober 2027 pg det nåværende menighetsrådet består av 8 medlemmer og 4 varamedlemmer.

Menighetsrådets hovedoppgave er definert i kirkeordningen for Den norske kirke. Der står det at "Menighetsrådet skal ha sin oppmerksomhet henvendt på alt som kan gjøres for å vekke og nære det kristelige livet i soknet, særlig at Guds ord kan bli rikelig forkynt, syke og døende betjent med det, døpte gis trosopplæring, barn og unge samlet om gode formål og legemlig og åndelig nød avhjulpet". 

Menighetsrådets leder og nestleder sitter i et arbeidsutvalg sammen med soknepresten som forbereder saker til menighetsrådet. To av de øvrige medlemmene i mengihetsrådet er valgt inn som menighetens representanter i Lørenskog kirkelige fellesråd. 

Menighetsrådet har som regel åpne møter i kirken hver måned, der alle medlemmer har møterett. Tale og stemmerett har kun de som er medlemmer av rådet. Ofte innbyr rådet gjester for å få innsikt i ulike saker. Neders på denne siden, kan du finne innkallinger og protokoller  fra 2022 og fremover. 

Under finner du en oversikt over rådets nåværende medlemmer. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, eller en sak du ønsker at menighetsrådet skal drøfte. 

 

Her finner du innkallinger og protokoller

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"