Konfirmant i 2024?

Velkommen som konfirmant i Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet for skoleåret 2023-24! Skal du begynne i 9. klasse høsten 2023, er det tid for å tenke på konfirmasjon nå.

Konfirmasjon er en viktig tradisjon for mange 15-åringer. Den er en tid hvor man kan jobbe med spørsmål og tema som har med livet og kristen tro å gjøre. Tradisjonelt er det også en markering av overgangen fra barn til voksen, men nå er det vel mer en markering av at man er midt i ungdomstiden.

Den norske kirkes ordning for konfirmasjon er i dag en forbønnshandling med bekreftelse av Guds løfter ved dåpen. Alle får plass på konfirmantopplegget vårt. Vi begynner konfirmanttiden i januar 2024 og avslutter med konfirmasjon 31. august i Bakkehaugen kirke og 7. og 8. september 2024 i Vestre Aker kirke. Les mer om konfirmasjonsopplegget vårt ved å klikke på den blå boksen «Konfirmant i 2024» nedenfor. Der kan du også melde deg på gjennom vår elektroniske påmelding.

Tid for refleksjon og opplevelse

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

Les mer