Konfirmant i 2025?

Velkommen som konfirmant i Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet for kullet som fyller 15 år i 2025!

Konfirmasjon er en viktig tradisjon for mange 15-åringer. Den er en tid hvor man kan jobbe med spørsmål og tema som har med livet og kristen tro å gjøre. Tradisjonelt er det også en markering av overgangen fra barn til voksen, men nå er det vel mer en markering av at man er midt i ungdomstiden. Den norske kirkes ordning for konfirmasjon er i dag en forbønnshandling med bekreftelse av Guds løfter ved dåpen.

Alle får plass på konfirmantopplegget vårt. Vi begynner med orienteringsmøte 22. oktober 2024, med oppstart i januar 2025 og avslutter med konfirmasjonsgudstjeneste lørdag 30. august i Bakkehaugen kirke og 6. og 7. september 2025 i Vestre Aker kirke. Les mer om konfirmasjonsopplegget vårt ved å klikke på den blå boksen «Konfirmant i 2025» nedenfor. Der kan du også melde deg på gjennom vår elektroniske påmelding.

Tid for refleksjon og opplevelse

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

Les mer