Dåp

I dåpens sakrament kaller Gud oss ved navn: "DU er sett av meg, kjent av meg, elsket av meg."  Helt i starten av livsreisen får vi et ankerfeste som ingen ytre krefter kan slite over. Hans ord får stå som et fyrlys med kraft til å gjennomtrenge ethvert mørke som måtte møte oss: "Se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende."

Døpefontene i Rollag og Veggli er blant det eldste inventaret vi har i kirkene våre. Generasjon etter generasjon er blitt båret frem hit for å få del i et fellesskap som strekker seg over hele verden og gjennom alle tider.

Et fellesskap hvor ingen kan bære seg selv - hvor vi alle er like avhengige av Guds nåde - hvor vi kan hvile i den nåden uaktet våre egne fortjenester og prestasjoner. Han kjenner oss til bunns, og likevel kan ingen ting skille oss fra hans kjærlighet i Jesus Kristus. "Å, for djup i Jesu kjærleik! / Utan grenser, botnlaus, fri. / Som ei mektig havsens bylgje / har han løynt mi syndetid. / Over, under, rundt omkring meg / er hans sterke kjærleiks straum, / driv meg fram imot mitt heimland, / dyre, fagre framtidsdraum." (Norsk salmebok 703).

Sitat

De bar små barn til Jesus for at han skulle røre ved dem, men disiplene viste dem bort. Da Jesus så det, ble han sint og sa til dem: "La de små barna komme til meg, og hindre dem ikke! For Guds rike tilhører slike som dem."

Markus 10,13-14.

Kontaktinformasjon for Rollag kirkelige fellesråd

Kirkekontoret har telefontid tirsdag - fredag 10:00 - 15:00

Til vanlig er vi også å finne på Rollag kirkekontor i samme tidsrom.

Kontoret vårt ligger i 2. etasje på kommunehuset i Rollag sentrum. Vil du være helt sikker på å treffe oss der må du ringe først - så gjør vi en avtale. Kontoradresse:
Vrågåvegen 10
3626 Rollag

Telefon: 909 57 268

E-post sokneprest: audun.opland@rollag.kommune.no
E-post kirkeverge: os543@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"