Nådehjemmet i Thailand

Å få barn utenfor ekteskap forbindes med skam og skaper store problemer for unge mødre i Thailand. Noen foreldre vender døtrene ryggen når de trenger dem mest. Nådehjemmet blir en trygg havn i en tøff tid, hvor de møter noen som bryr seg og formidler Guds kjærlighet i ord og handling.

En nybakt mamma steller babyen sin sammen med en ansatt ved Nådehjemmet, som ser på kameraet og smiler.

Gi gave her! Velg «arbeidet i Thailand» for å gi til bl.a. Nådehjemmet. Du kan også sette inn på NMS sin konto 8220.02.85030 og merke betalingen med prosjektnummer 640480.

Gjennom NMS er Nådehjemmet i Bangkok et av våre misjonsprosjekt. Nådehjemmet er blitt et anerkjent og populært sted i en vanskelig situasjon. Nådehjemmet gir enslige og gravide kvinner et sted å bo etter fødselen, og hjelper dem å få kontakt med familien sin igjen. De får også praktisk opplæring i et yrke, slik at de på sikt kan skaffe seg et levebrød.

Enslig og gravid

Nådehjemmet i Bangkok, drevet av Den evangelisk lutherske kirke i Thailand (ELCT), viser unge gravide kvinner andre alternativ enn illegale og ofte svært skadelige aborter. På senteret får de den hjelpen og støtten de trenger i en svært vanskelig situasjon. Kvinnene kan flytte inn på Nådehjemmet når som helst i løpet av graviditeten, og bo der inntil barnet er to måneder.

Veien videre

De ansatte bruker mye tid på å plalegge framtiden sammen med de unge mødrene og oppmuntrer dem til å kontakte familiene sine igjen. Mange opplever at familiene støtter dem mer enn de trodde. Støtte fra fosterhjem, familie og slektninger er alternativer, og i tillegg samarbeider en med et senter for adopsjon. Mødrene hjelpes til å finne den beste løsningen.

Yrke

For at kvinnene på sikt kan skaffe seg et levebrød, får de praktisk opplæring i et yrke.

Hva koster det?

1000 kroner gjør det mulig å gi gratis opphold på senteret til en jente i en måned. Pengene går til drift av Nådehjemmet.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"