Uke 3: Jesu grav i trolldeig

Denne uken lager vi Jesu grav i trolldeig - en slager fra 80-tallet! Du kan lage den slik du vil selv, og du kan også bruke andre materialer eller steiner. Vi malte graven vår og en stein som skal dekke graven. 

Publisert:

Det tar ganskel lang tid å steke trolldeig som er tykk, så la den gjerne stå på 80-100 grader over natta, og kanskje enda lengre. 

Oppskriften på trolldeig: 2 deler mel, 1 del salt, 1 del vann, 2 ss olje (kan droppes). Må mikses 15-20 minutter. Tilsett mer mel om den er løs. Formes, og stekes på 80-100 grader. 

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"