Vil du vere frivillig i Ulstein kyrkje?

Å vere kyrkje er å delta - velkomen med  det du kan og vil bidra til fellesskapen.

Vil du vere frivillig i Ulstein kyrkje?

Vi er glade for at mange engasjerer seg i kyrkjelyden. Vi kan gjerne vere fleire! Ved å fylle ut skjemaet gir du oss muligheit til å ta kontakt med deg for ei oppgåve som kan passe bra for deg. Utfyllingen av skjemaet forplikter deg til ingenting. Men ved hjelp av opplysningane vil vi kunne spørje deg om ei konkret oppgåve. Så kan du takke ja eller nei til denne.

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn

Besøksadresse: