Babysong - kvar tysdag

frå 17. januar  inviterer Ulstein kyrkje til Babysong igjen på Fredheim kl. 12:00. Kari Aske Osnes leiar samlingane.

Velkomen til Babysong på Fredheim - kvar tysdag kl. 12.00 unntatt skuleferie. Tilbodet er gratis. Kari Aske Osnes har lang erfaring med Babysong og leier aktiviteten. Ta med eit lite teppe til ditt barn. Velkomen også til å nyte ein gratis kopp te eller kaffi i Byggeklossen open barnehage før eller etter Babysong.

På tysdagane er det også Byggeklossen open barnehage i kjellaretasjen på Fredheim. Tilbodet er også gratis og kan vere ein fin møteplass før eller etter Babysong.

Velkomen!

Kontaktinformasjon for Ulstein sokn