Nytt intranett og utvidet ressursbank

Arbeidet med et nytt intranett for Den norske kirke er i gang. Det samme er arbeidet med å utvide Ressursbanken fra å bare inneholde trosopplæringsressurser til å inneholde ressurser fra alle kirkens arbeidsfelter.

Ressursbanken.no vil få oppdatert design og struktur. Illustrasjonsfoto: Kirkerådet

Ansatte skal enkelt kunne finne informasjon og å holde seg oppdatert på siste nytt. God kommunikasjon og samhandling internt i kirken er viktig for å kunne være folkekirke i hele landet.

Nytt intranett

Som ansatt skal det være enkelt å finne informasjon og å holde seg oppdatert på siste nytt. Dagens intranett, Kirkebakken, fungerer ikke godt nok.

– Derfor gjøres det nå et arbeid med et nytt og forbedret intranett som spiller godt sammen med andre felles løsninger som Teams og SharePoint, sier Ingeborg Dybvig som er kommunikasjonsdirektør i Kirkerådet. 

– Etter sommeren vil vi prøve ut dette i noen fellesråd for å høste erfaringer.

I påvente av det nye intranettet vil det gjøres en opprydning på Kirkebakken. Dette gjøres for å sikre at informasjonen som ligger der er korrekt og relevant.  

– Tekniske feil, som for eksempel feil ansattinformasjon og enhetstilknytning, krever en del ressurser som vi har valgt å heller bruke på å jobbe med det nye intranettet, sier Dybvig.

Arbeidet med det nye intranettet er fortsatt i en tidlig fase. Hvis du har ønsker for intranettet vil vi veldig gjerne høre det! Innspill kan sendes til am745@kirken.no.  

Utvidet og forbedret ressursbank 

Ressursbanken.no ble laget som et samlested for ressurser til arbeid med trosopplæring. Den utvides nå til å gjelde de fleste av kirkens arbeidsfelter. Nettsiden vil være åpen for alle – like tilgjengelig for frivillige medarbeidere og rådsmedlemmer som for ansatte.

Ressursbanken vil få et visuelt løft, en nyhetsdel, bedre søkefunksjon og ny struktur som rommer flere typer ressurser. 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"