Nettkurs om dialogisk menighet

Gjennom flere år har Kirkelig Dialogsenter Oslo arrangert kurset Dialogisk menighet for ansatte og frivillige i Den norske kirke i Oslo Bispedømme. I år gjennomføres kurset digitalt slik at ansatte og frivillige fra hele landet kan bli med i dette viktige arbeidet.

En diakon som smiler, og sitter ved et bord med andre mennesker rundt.

Kirkelig dialogsenter i Oslo tilbyr nettbasert kurs til menigheter i hele landet. Noen av temaene på kurset er blant annet hvordan starte eget dialogarbeid i menigheten; hva skal til fra menighetens side, hvem kan delta og hvordan oppretter du kontakt på tvers av tros- og livssynsgrenser?

Kurset gjennomføres på Teams med samlinger høsten 2021 og vinteren/våren 2022. To til tre frivillige og ansatte fra hver menighet kan delta. Deltakere kan være korledere, ungdomsledere, MR-representanter, ansatte, nysgjerrige og interesserte i dialog og lokalsamfunnet generelt. Gjennom kurset vil du få kjennskap til hva religionsdialog er, tips og ideer til eget dialogarbeid og du vil bli kjent med deltakere og menigheter fra hele landet.

Kurset gjennomføres i regi av Kirkelig Dialogsenter i Oslo, som driftes gjennom et samarbeid mellom Oslo bispedømme, Areopagos og med støtte fra Kirkerådet. Påmeldingsfrist er 15. oktober.

For mer informasjon se nettsiden til Kirkelig dialogsenter

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"