STL fyller 25 år!

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (STL) feirer 25 år i år! Den norske kirke har vært med siden starten og gratulerer samarbeidsrådet med jubileet!

Ei jente sitter på en kirkebenk, snur seg mot de som sitter på benken bak og smiler.

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (STL) feirer 25 år i år! Dette markeres bl.a. på den årlige konferansen som finner sted torsdag 2. desember fra kl. 9-13 på Litteraturhuset i Oslo, med spennende og innholdsrikt program. 

Rådet, der Den norske kirke har vært medlem fra starten i 1996, har fått en stadig mer sentral rolle i samfunnet som en påvirker for likebehandling av tros- og livssynssamfunn. STLs sammensetning og arbeid er unikt i Norge, i Europa og på verdensbasis. STL består av religiøse og sekulære livssyn, majoritetssamfunnet Den norske kirke og minoritetssamfunn med mindre enn 1000 medlemmer. I STL er samfunnene likestilt og hvert medlemssamfunn har 1 stemme i rådet.

Den norske kirke er representert i rådet i STL ved Berit Hagen Agøy, internasjonal direktør, Steinar Ims, seniorrådgiver (også medlem i styret i STL) og Amanda Anvar (varamedlem, oppnevnt fra Den norske kirkes ungdomsutvalg).

Den norske kirke gratulerer STL med 25 årsjubileet! 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"