Kirkens nye intranett er tilgjengelig fra i dag

Fra i dag er kirkens nye intranett tilgjengelig for alle ansatte i Den norske kirke. På intranettet legges det som krever pålogging. Åpne ressurser og informasjon til ansatte vil ligge på Ressursbanken.

To personer smiler med en bærbar datamaskin foran seg

Kirkens nye intranett er et sted ansatte i Den norske kirke kan finne informasjon som er tilgjengelig bak pålogging. Intranettet er et supplement til Ressursbanken, som inneholder ressurser innenfor alle fagfelt som ligger åpent uten pålogging. 

Intranettet er nå åpnet for alle som fram til nå har hatt tilgang til det gamle intranettet, Kirkebakken. Du logger deg intranett.kirken.no med din @kirken.no-bruker på samme måte som du gjorde på Kirkebakken. 

Utviklet sammen med fellesråd

På intranettet vil de fellesrådene som ønsker det, kunne publisere informasjon til sine ansatte. Dersom du jobber i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Haugesund, Asker eller Drammen, så har du allerede tilgang til lokal informasjon på det nye intranettet. Disse har vært med i utviklingen av intranettet.  

For de som har kirkens felles skrivebordløsning levert fra Kirkepartner, vil intranettet bli tilgjengelig som en knapp i Teams, og etter planen som forside i nettleseren. 

Lokalt og nasjonalt innhold

Du vil også finne lenker til kirkens digitale felles løsninger, som bildebanken, medlemsregisteret, Skjer i kirken, Kirka vår og varslingssystem. I tillegg får du nyheter fra kirken nasjonalt.  

Prester og proster som er ansatt i rettssubjektet Den norske kirke vil finne informasjon, rutiner og skjemaer som gjelder dem om temaer som økonomi, lønn, reiser, arbeidsmiljø og medbestemmelse. 

Fellesråd som ønsker det, kan få sitt eget område med mulighet for å legge ut informasjon til egne ansatte. Det er en løsning der det er enklere å publisere innhold enn det var på Kirkebakken. Dersom fellesrådet ønsker mer informasjon om muligheten til å publisere lokalt innhold, kan kirkevergen sende en e-post til produkteier Åsmund Mæhle.

Kirkebakken legges ned

Det gamle intranettet, Kirkebakken, blir lagt ned. All informasjon fra Kirkebakken er flyttet til nytt intranett eller til ressursbanken.no.  

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"