Søk om kvalifiseringsstipend

Nå kan du søke om støtte til å gjennomføre studier, slik at du oppfyller kompetansekravene til kateket, menighetspedagog eller diakon.

Nå lyses det ut kvalifiseringsstipend til diakoner, kateketer og menighetspdeagoger. Foto: Jarle Hagen/Den norske kirke

Det er nå mulig å søke på kvalifiseringsstipend for våren 2022. Et kvalifiseringsstipend har som mål å gjøre at flere ansatte kan oppfylle kompetansekravene til å bli diakon, kateket eller menighetspedagog.  

Kvalifiseringsstipend til diakon

Kirkerådet har nylig tildelt kvalifiseringsmidler slik at flere kan oppfylle kompetansekravene til diakon. For å få stipendordningen raskt i gang kan du nå søke om stipend for høsten 2021, men du kan også søke for våren 2022. Normal praksis er å søke i forkant av hvert semester, derfor er søknadsfristen for begge tildelinger satt til 1. oktober.

Les mer og søk her

Kvalifiseringsstipend til kateket eller menighetspedagog

Kirkerådet har i perioden 2019-2021 tildelt kvalifiseringsmidler slik at flere kan oppfylle kompetansekravene for enten menighetspedagog eller kateket. Nå kan du søke om stipend for våren 2022, søknadsfrist er 1. oktober. 

Les mer og søk her.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"