Krafttak for sang

Sang bidrar til glede i hverdagen, og mange menigheter satser på å styrke fellessang for alle generasjoner. Nå tilbyr organisasjonen Krafttak for sang en gratis prøvemåned for alle menigheter. Her er det ulike ressurser som gjør det enkelt å komme i gang, her er blant annet flere kjente salmer.

Krafttak for sang

I flere bispedømmer satser menighetene på å styrke fellessangen for alle generasjoner. Slik vil man utvikle salmeskatten og sanggleden, men også skape fellesarenaer som bidrar til økt livsglede i hverdagen. Organisasjonen Krafttak for sang har merket seg menighetenes aktivitet ved økt kontakt med spørsmål om å få tilgang til deres ressursportal. De tilbyr nå en gratis prøvemåned i to av deres tiltak: Syngende skole og Sang i eldreomsorgen. I deres skreddersydde ressurser for ulike behov ligger det bl.a. ulike lydopptak og tekster tilgjengelig som vil gjøre det enkelt å komme i gang. Kjente og kjære salmer inngår i ressursmaterialet.

Menigheter som vil benytte seg av tilbudet innen eldreomsorg kan sende e-post til post@sangieldreomsorgen.no og innen sang i skolen vebjorn@musikkiskolen.no. Mer informasjon Krafttak for sang finner man her: Krafttak for sang

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"