Aditro bytter navn til SD Worx

Den 7. februar vil Aditro Suiten endre navn og fargepalett. Funksjonalitet vil være uendret. Appen er gjenstand for samme endring.

Aditro bytter navn til SD Worx

Den 7. februar vil Aditro Suiten endre navn og fargepalett. Funksjonalitet vil være uendret. Appen er gjenstand for samme endring. Dette er logoen til det nye navnet:

logo.jpg

Systemleverandør har meldt at endringer skjer etappevis, med oppstart den 6. februar og med siste etappe helgen 12-13. februar. I dette tidsrommet kan områder i systemet ha ulikt utseende.

Under er bilder for å vise hvordan ny fargepalett ser ut for SD Worx:

skjerm.png

Det er kun det visuelle uttrykket som endres, så pålogging forblir uendret. For å gjøre det enklere å finne sin lønnsslipp og å skrive reiseregninger og utleggsrefusjoner, oppretter vi lonn.kirken.no. Denne lenken (lonn.kirken.no) blir klar innen 11. februar. Her vil du finne de funksjonene som du til nå har hatt på aditro.kirken.no. I en overgangsperiode vil også den gamle adressen fungere.

Under startknappen på Kirkepartner sin plattform legger vi opp et nytt menypunkt for ansatte; SD Worx Lønn. I en overgangsperiode vil også menypunktet Aditro Suiten fungere.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"