Årsrapport 2022

Mer himmel på jord er Den norske kirkes visjon. Årsrapport for i fjor viser bredden i kirkens arbeid for å være mer for flere, åpne rom for tro og være der livet leves.

Foto: Von Kommunikasjon / Den norske kirke

Les årsrapport for Den norske kirke 2022 her

– Det å utforske hvordan vi kan åpne rom for tro og være mer for flere midt i en ustabil verden, har vært viktig dette året. 

Det skriver kirkerådsleder Kristin Gunleiksrud Raaum og kirkerådsdirektør Ingrid Vad Nilsen i innledningen til kirkens årsrapport for 2022.

I innledningen skriver de om hvordan kirken gjennom 2022 har vært til stede for folk i hele landet: 

– Folks vaner og behov er i endring og kirken etterspørres på nye måter. Kirken er til stede over hele landet med kirkebygg og kvalifiserte ansatte. Det siste året har flere hatt behov for noen å snakke med. 

De peker også på kirkens diakonale tilbud: 

– Mange menigheter deltok i dugnaden da et stort antall ukrainske flyktninger kom til landet. Nye diakonale tiltak ser dagens lys fordi behovene endrer seg, enten det gjelder matservering for skolebarn og ungdom eller samtaletilbud. 

Les Den norske kirkes årsrapport 2022 herÅrsrapporten ble godkjent av Kirkerådet i sitt møte 25. mai 2023, i sak KR 40/23

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"