Kirkesenteret i Mandal

Kirkesenteret i gågata rommer kontorer til de ansatte i Mandal og Holum menigheter. Kirkesenteret erstatter også det gamle menighetshuset og har lokaler som gir rom for det store mangfoldet av aktiviteter vi har i folkekirken i Mandal.

KIRKEKONTORET

Kirkevergens administrasjon, prost, sokneprester, kantorer og trosopplærere/undervisningsansvarlige er blant de ansatte du vil finne i kontoravdelingen på Kirkesenteret. Kontorene er i 2. etasje og her har vi et stort møterom, et grupperom og et samtalerom i tillegg til de 13 kontorene.

KLOSTERHAVEN

I samme etasje finne du også Klosterhaven. En tidligere bakgård har fått glasstak og er blitt innredet slik at det fungerer til mange ulike aktiviteter; korøvelse, bønne- og gudstjenestesamlinger, babysang, undervisning, foredrag, vigsler og konserter. Her er 80 sitteplasser.

STORSALEN / GAMLE KINOEN

Dette er den tidligere kinosalen i byen.

Her er en stor scene og omtrent 180 sitteplasser, med mulighet for utvidelse. Salen har i dag også tilknyttet garderoberom, foaje, toaletter m.m.

KIRKETORVET

Idet du kommer inn i Kirkesenteret fra gågata, kommer du inn på Kirketorget. Her er det innredet som en kafé med et storkjøkken tilknyttet.

LILLESALEN

Innenfor Kirketorget finner du Lillesalen. Dette rommet brukes til konfirmantundervisning, babysang, Balubasang, møter m.m.

Skilleveggen kan åpnes mellom Lillesalen og Kirketorget.

MINISALEN

Ved siden av Kirketorget er Minisalen. Også dette rommet brukes til en rekke ulike aktiviteter og møter, men er til vanlig utstyrt med bordtennisbord og innredet slik at det passer til klubb for barn og unge. Skilleveggen kan åpnes mellom Minisalen og Kirketorget.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"