Kirkemusikk

Lindesnes menighet har flere flotte instrumenter og kirker med god akustikk, som egner seg godt til både instrumentalmusikk og sang. I Lindesnes kan man bli med i barnekor, eller i Lindesnes kirkekor, for de voksne. Her er det rom for at sanggleden skal vokse!

Kirkemusikken setter en ramme rundt gudstjenesten som gir en annen dimensjon enn ord kan gjøre. Tonene akkompagnerer ikke bare gudstjenester, men åpner også hjertene våre og inspirerer til åndelig vekst. Kirkemusikk er en tidløs tradisjon som binder sammen troens arv med kunstnerisk uttrykk. Gjennom århundrer har den strømmet gjennom kirkerommet, båret av stemmer og instrumenter, og skapt en atmosfære av bønn, refleksjon og lovsang.

Fra de majestetiske tonene i en orgelkoral til den inderlige sangen i en folketone, er kirkemusikk en viktig del av gudstjenesten og en kilde til åndelig næring for menigheten.

Den bringer sammen troende fra alle samfunnslag og kulturer, og gir dem et felles språk å uttrykke sin tro gjennom. Gjennom hymner, kantater, og messeverk, formidler kirkemusikk både lære og følelser, og binder troens fellesskap sammen i en harmonisk enhet.

Vi inviterer deg til å utforske vår rike tradisjon av kirkemusikk, enten du er en erfaren musiker, en nysgjerrig tilskuer eller en troende som søker åndelig næring. Våre gudstjenester og musikalske arrangementer gir deg en mulighet til å oppleve skjønnheten og dybden i kirkens musikk på nært hold, og delta i fellesskapet som denne hellige kunstformen skaper.

Kontaktinformasjon for Lindesnes menighet

Lindesnes menighet har kontor i Rådhusveien 5 på Vigeland.

Kontoradresse:
Rådhusveien 5
4520 Lindesnes

Postadresse:
Postboks 115
4524 Lindesnes

E-post: post.lindesnes@kirken.no

Telefon: 38 27 28 70

Telefontid:
Man-fre kl. 10:00 - 14:00

Besøkstid:
Man-tors kl. 09:00 - 14:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"