Fellesskap, samtale, sjelesorg og besøkstjeneste

Sinsen kirke ble bygget for å samle folk til fellesskap. Her i kirken kan du komme akkurat som du er - med dine såre sider og din sorg, med dine håp og drømmer, med din boblende glede og med dine vanskelige spørsmål. Kanskje vil du finne likesinnede her i kirken, som du kan omgås med som venner, men det er lettere å sammenlikne de man har rundt seg i kirken som en gedigen søskenflokk. Ofte mener vi som går i kirken mye forskjellig om gitte politiske saker og måter å leve livet sitt på. Målet her er ikke å bli stadig likere - heller stadig mer forskjellige, fordi Gud gjerne har skapt deg helt forskjellig fra den du har på din venstre og høyre side av deg i kirkebenken. Det særegne med fellesskapet i en kirke er at vi er gitt til hverandre, for å bry oss om at alle har det bra. Vår felles oppgave er å ta vare på hverandre: se den andre, lytte nøye, tørre å spørre dersom en aner at noen har det vanskelig og gjerne be for hverandre i vanskelige perioder.

Kirkens faste fellesskapstilbud for folk flest knytter seg til søndagene kl.11 med gudstjeneste og påfølgende kirkekaffe og til onsdagene da det er Åpen kirke, med lunsj kl.11.45 og middag kl.16. I tillegg har vi fellesskapstilbud tilrettelagt for særskilte aldersgrupper.

Våre samtaletilbud er bibelsamtalegruppa annenhver mandag, likeså mannsgruppa og samtalegruppa på Sinsen eldresenter som begge møtes en gang i måneden. I tillegg vil du når som helst kunne kontakte diakon eller prest i kirken for å få en samtale under fire øyne, enten du har behov for veiledning og sjelesorg, forbønn eller bare en samtale med en som har tid til å SE deg. Du kan også ta kontakt med diakon eller prest for å avtale et besøk hjem til en sengeliggende eller til en som bor på institusjon.

Browseren din har feilaktig blitt gjenskjent som en bot utifra User-agent verdien = CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) . Vi hadde satt stor pris på om du kunne sende denne feilmeldingen til: skjeri@kirken.no slik at vi får fikset dette for deg og alle andre med samme browser